Riool verstopping

Als meerdere rioolaansluitingen niet werken is het probleem waarschijnlijk groot, zeker als geen enkele aansluiting meer werkt of als het water dat u op de eerste verdieping wegspoelt op de begane grond weer uit een putje of toilet komt. Waarschijnlijk is dan het riool onder uw huis of in uw tuin verstopt of kan het probleem bij het openbare riool liggen.
Om de juiste oorzaak te vinden zal uw wc eraf moeten of moet u het zogenaamde ontstoppingsstuk (laten) opgraven. Dat ligt rondom de erfgrens op uw grond of de grond van de gemeente en hierin is goed te zien waar een eventuele verstopping zit. (Als het vol water staat zit het probleem in het openbare riool en als het droog is zit er waarschijnlijk een verstopping in of rond uw huis). In beide situaties zal Ontstoppingsdienst Nederland het riool ontstoppen e
n uw problemen oplossen.

WC / Toilet Verstopping

Wc / Toilet verstopping wordt vaak veroorzaakt door overtollig wc papier/billendoekjes, maar het is ook mogelijk dat er een wc blokje doorgespoeld is.
Vaak blijft in de stankafsluiter de prop of wc blokje hangen waardoor uw toilet niet meer goed doorspoelt en het water zich tot de rand van uw wc vult, er is dan sprake van een blokkade/verstopping.
Ontstoppingsdienst Nederland beschikt over de juiste apparatuur om dit probleem snel en vakkundig op te lossen.